Ειδήσεις ΗμέραςΕλλάδα

Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ στην Αθήνα – Κλειστός ο σταθμός του μετρό «Πανεπιστήμιο»

Με δυσκολία θα γίνονται οι μετακινήσεις και με ΜΜΜ στο κέντρο της Αθήνας λόγω της επετείου δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Εξαιτίας των κινητοποιήσεων ο ΟΑΣΑ προέβη σε προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ στο κέντρο της πόλης των Αθηνών από την Παρασκευή 6/12/2019 στις 10:00 έως το Σάββατο 7/12/2019 στις 07:00, σταδιακά και ανάλογα με τις υποδείξεις και τα μέτρα της Τροχαίας και τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς αρκετοί δρόμοι θα είναι κλειστοί.

Καθ’ υπόδειξη της Αστυνομίας την Παρασκευή 6/12/2019 ο σταθμός «Πανεπιστήμιο» θα κλείσει στις 9:00 το πρωί και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν το σταθμό χωρίς στάση. Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185.

«Αστακός» θα είναι το κέντρο της Αθήνας με πάνω από 4.000 αστυνομικούς να βρίσκονται επί ποδός με στόχο να μην προκληθούν επεισόδια κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Το κέντρο της Αθήνας, η πρώτη μαθητική πορεία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 12:00, ενώ η κεντρική πορεία θα γίνει στις 18:00 το απόγευμα.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close