Οικονομία

Κτηματολόγιο: Παράταση σε επτά περιφερειακές ενότητες

Στην παράταση της προθεσµίας για την υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας έως την Παρασκευή 3 Μαΐου σε επτά περιφερειακές ενότητες (Λασίθι, Πιερία, Φθιώτιδα, Ευρυτανία, Κορινθία, Αργολίδα και Αρκαδία) προχώρησε χθες η διοίκηση του Ελληνικού Κτηµατολογίου.

Σύµφωνα µε την ανακοίνωση του φορέα, όσοι έχουν ακίνητη περιουσία στις εν λόγω περιοχές καλούνται να υποβάλουν δήλωση στο Γραφείο Κτηµατογράφησης της περιοχής όπου βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά µέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr. Οσοι ιδιοκτήτες διαµένουν στην Αττική, µπορούν να εξυπηρετηθούν από το Κεντρικό Γραφείο Κτηµατογράφησης στα Ολυµπιακά Ακίνητα Γαλατσίου (Λεωφόρος Βεΐκου 137) καθηµερινά 08.00-16.00 και κάθε Τετάρτη 08.00-20.00.

Εξαίρεση αποτελούν όσοι έχουν ακίνητη περιουσία στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, οι οποίοι µετά τις 22 Μαρτίου θα εξυπηρετούνται στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 24 στην Αθήνα.

Η προθεσµία για την υποβολή δηλώσεων για τις περιοχές αυτές λήγει στις 3 Μαΐου 2019 για τους κατοίκους της ηµεδαπής και στις 18 Ιουνίου 2019 για τους κατοίκους της αλλοδαπής και το Ελληνικό Δηµόσιο.

Οι διευθύνσεις των Γραφείων Κτηµατογράφησης είναι:

Για την Π.Ε. Λασιθίου στον Αγ. Νικόλαο, Καστέλλου Μεραµπέλου 5 (πρώην υποθηκοφυλακείο).
Για την Π.Ε. Πιερίας στην Κατερίνη, Π. Τσαλδάρη 20 και Κιλκίς.
Για την Π.Ε. Φθιώτιδας στη Λαµία, 3ο χλµ. Νέας Εθνικής Οδού Λαµίας – Αθηνών.
Για την Π.Ε. Ευρυτανίας στο Καρπενήσι, Χαρ. Τρικούπη 43.
Για την Π.Ε. Κορινθίας στην Κόρινθο, Πατρών 76.
Για την Π.Ε. Αργολίδας στο Ναύπλιο, Αργους 109.
Για την Π.Ε. Αρκαδίας στην Τρίπολη, λεωφ. ΟΗΕ 21-23

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close