Ελλάδα

Νέα ιατροδικαστική εξέταση στον 28χρονο δικηγόρο που βρήκε τον θάνατο στα Τουρκοβούνια

Η οικογένεια του 28χρονου δικηγόρου, που εντοπίστηκε νεκρός στα Τουρκοβούνια, ζήτησε νέα ιατροδικαστική εξέταση – Υποστηρίζει ότι δανειζόταν χρήματα και δέχονταν απειλητικά μηνύματα

Νέα ιατροδικαστική εξέταση διενεργείται αυτήν την ώρα στον 28χρονο δικηγόρο που βρέθηκε νεκρός την Τετάρτη το μεσημέρι σε θαμνώδη περιοχή στα Τουρκοβούνια.

Κι αν το πρώτο πόρισμα του ιατροδικαστή αποκλείει την εγκληματική ενέργεια και αποδίδει τον θάνατο του 28χρονου πιθανότατα σε αυτοκτονία, η οικογένεια δείχνει να αμφισβητεί τη συγκεκριμένη εξήγηση και να ζητά απαντήσεις για τα όσα συνέβησαν μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Τρίτης.

Η οικογένεια αναφέρει ότι ο 28χρονος δανειζόταν χρήματα, ενώ δέχονταν απειλητικά μηνύματα, γεγονός που την ώθησε στο να προχωρήσει σε νέα ιατροδικαστική εξέταση, με στόχο να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του δικηγόρου.

Ο εντοπισμός του έγινε σε δύσβατο σημείο στην περιοχή των Τουρκοβουνίων. Ο 28χρονος φορούσε σακάκι και παντελόνι και έφερε κακώσεις στο πρόσωπο. Από τη μύτη και το στόμα έβγαινε αίμα ενώ τα μαλλιά και τα χέρια του ήταν σκονισμένα με χώμα.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close