Βελτιώστε την αποδοτικότητα της επιχείρησής σας

Είμαστε μία ομάδα επαγγελματιών που για περισσότερα από 20 χρόνια ερχόμαστε σε άμεση καθημερινή επαφή με πολλούς από εσάς. Βιώνουμε μαζί σας τις συνεχής προκλήσεις που παρουσιάζονται στο διαρκώς μεταβαλλόμενο και ανταγωνιστικό περιβάλλον του τομέα της υγείας. Όλα αυτά τα χρόνια μοιραζόμαστε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες σας. Η καθημερινή σας επίσκεψη στο DoctorAssistant.gr θα σας δίνει τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο χώρο της υγείας, να έχετε έγκαιρη πληροφόρηση για συναδέλφους σας και φάρμακα καθώς επίσης δυνατότητα για άμεση επικοινωνία με τους συνεργάτες μας.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Επιλέξτε την κατηγορία που επιθυμείτε ή επικοινωνήστε μαζί μας για τον συνδυασμό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας!

ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ

Εστιάζοντας στις ανάγκες σας, αναπτύσσουμε ένα εμπεριστατωμένο φορολογικό πλάνο πλήρως σύμφωνο με την ισχύουσα φορολογική νομοθεσία.

ΤΑΞΙΔΙΑ

Η εξειδικευμένη μας ομάδα κατανοεί και αντιμετωπίζει όλες τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες άμεσα και με συνέπεια.

MARKETING

Βάλτε τέλος στη χρονοβόρα διαδικασία εύρεσης διαφόρων ατόμων για κάθε υπηρεσία και ζητήστε μία συνάντηση με την ομάδα marketing μας.

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ

Χαρτογραφούμε, αναλύουμε και κοστολογούμε την μέχρι πρότινος διαχείριση, και προτείνουμε επεμβάσεις που βελτιώνουν την αποδοτικότητα και μειώνουν το κόστος λειτουργίας του ιατρείου σας.

ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ

Η εταιρία μας διαθέτει άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό και συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας με στόχο τη μέγιστη ικανοποίησή τους αλλά και τη διασφάλιση μίας μακρόχρονης επιχειρηματικής σχέσης.

ΣΤΟΧΟΣ

Κύριο μέλημα μας είναι να σας βοηθήσουμε ώστε να έχετε ξανά τον αρχικό ενθουσιασμό για το επάγγελμά σας και περισσότερο χρόνο για τους ασθενείς σας σε συνδυασμό με την αύξηση των εσόδων σας.

Δεν είστε υπεράνθρωπος;

Δεν χρειάζεται να αναλάβετε τα πάντα μόνοι σας!

Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε και να σας δώσουμε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν και που απορροφούν μεγάλο κομμάτι του χρόνου σας. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα σας προτείνουν λύσεις για την ορθότερη διαχείριση του χρόνου και των εξόδων σας.

Στόχος μας είναι η ανάπτυξη της δουλειάς σας με παράλληλη αύξηση των εσόδων σας και του προσωπικού σας χρόνου καθώς και η εύρυθμη λειτουργία του ιατρείου σας με σημείο αναφοράς την ασφάλεια και την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών.

Επικοινωνήστε σήμερα με έναν αντιπρόσωπό μας για να φτιάξετε
το πακέτο υπηρεσιών το οποίο ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας!

Back to top button
Close