Ειδήσεις ΗμέραςΕλλάδα

Κακοκαιρία Γηρυόνης: Ανοίγουν μετά τις 10:00 τα σχολεία στην Αττικής – Κλειστά θα παραμείνουν στα Μέγαρα

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία σε όλη την Αττική μετά τις 10 το πρωί, πλην των σχολείων στα Μέγαρα, τα οποία θα παραμείνουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας «Γηρυόνης».

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη και μετά την ενημέρωση της ΕΜΥ για σταδιακή εκτόνωση των καιρικών φαινομένων κανονικά η λειτουργία όλων των σχολείων μετά τις 10 π.μ στην Αττική εκτός από τον Δήμο Μεγαρέων που θα παραμείνουν κλειστά. Μάλιστα, στην Κινέτα, όπου εντοπίστηκε και το μεγαλύτερο πρόβλημα, η Πυροσβεστική δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για άντληση υδάτων. Ευτυχώς όμως δεν υπήρξαν εγκλωβισμοί.

Με βάση την ενημέρωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για σταδιακή εκτόνωση των εντόνων καιρικών φαινομένων, με απόφαση του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, όλα τα σχολεία, εκτός από εκείνα του δήμου Μεγαρέων, θα λειτουργήσουν κανονικά μετά τις 10.

Στον δήμο Μεγαρέων λόγω των εκτεταμένων ζημιών που έχουν προκληθεί στην περιοχή, για την ασφάλεια των παιδιών, όλα τα σχολεία θα παραμείνουν σήμερα κλειστά.

Η Περιφέρεια Αττικής συστήνει σε όλους τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις την ώρα της έντασης των φαινομένων.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close