Ειδήσεις ΗμέραςΕλλάδα

Κακοκαιρία: Για χαλάζι προειδοποιεί η περιφέρεια – «Να είστε προσεκτικοί, μην θέσετε σε κίνδυνο τη σωματική σας ακεραιότητα»

Συστάσεις στους κατοίκους της Αθήνας έκανε η Περιφέρεια Αττικής, με αφορμή το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για επιδείνωση του καιρού σήμερα, Δευτέρα.

Η Περιφέρεια Αττικής εξέδωσε ανακοίνωση όπου ζητά από τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην θέσουν σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα. Οι προβλέψεις κάνουν λόγο ακόμη και για πιθανότητα χαλαζόπτωσης και προτρέπουν τους κατοίκους να ρίχνουν συχνές ματιές στα δελτία πρόγνωσης του καιρού.

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής

«Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, μεταβολή θα παρουσιάσουν οι καιρικές συνθήκες από σήμερα Δευτέρα (07-10-2019) με βροχές, που γρήγορα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες που τοπικά θα είναι έντονες και πιθανόν θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Τα φαινόμενα αναμένεται να επηρεάσουν, σύμφωνα με τα προγνωστικά δεδομένα και περιοχές της Περιφέρειας Αττικής.

Η Περιφέρεια Αττικής συνιστά στους πολίτες να είναι προσεκτικοί, αποφεύγοντας ενέργειες που εκθέτουν σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα και να παρακολουθούν τα τακτικά δελτία πρόγνωσης της ΕΜΥ.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.patt.gov.gr και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο Facebook (@PerifereiaAttikis) και στο Twitter (@perattikis) της Περιφέρειας Αττικής».

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close