Ειδήσεις ΗμέραςΕλλάδα

Νέα συλλαλητήρια στην Αθήνα από ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΑΔΕΔΥ και ΕΚΑ

Κυκλοφοριακό κομφούζιο αναμένεται και σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, καθώς έχουν προγραμματιστεί τρία συλλαλητήρια, από τις οποίες η μία θα γίνει το πρωί και οι άλλες δύο το απόγευμα.

ΑΔΕΔΥ, ΕΚΑ και ΠΟΕ-ΟΤΑ προχωρούν σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, η οποίες γίνονται στο πλαίσιο αντίδρασης για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο. Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στις 11 το πρωί στην πλατεία Καραϊσκάκη από την Πανελλήνια Ομοσπονδία των εργαζομένων στους δήμους (ΠΟΕ-ΟΤΑ), οι οποίοι θα κάνουν και πορεία προς το Σύνταγμα. Οι εργαζόμενοι στους δήμους είναι από χθες σε απεργιακές κινητοποιήσεις, καθώς έκαναν μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο.

Το απόγευμα, στις 17:00 έχει προγραμματίσει τις δικές τις κινητοποιήσεις η ΑΔΕΔΥ με το ΕΚΑ. Διοργανώνουν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος, διαμαρτυρόμενοι για διατάξεις του αναπτυξιακού νομοσχεδίου.

Πιο μετά, στις 18:30 σειρά παίρνει το ΠΑΜΕ, που καλεί σε ξεχωριστή συγκέντρωση στα Προπύλαια ζητώντας να μην πειραχτούν τα Συνδικάτα και γιατί ζητούν «σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής, ζωή με δικαιώματα».

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close