Ειδήσεις ΗμέραςΕλλάδα

Τροχαίο με σχολικό: Δύο παιδιά παραμένουν στο νοσοκομείο

Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο κατά το οποίο τραυματίστηκαν πέντε παιδιά σημειώθηκε χθες στη Βούλα.

Το σχολικό λεωφορείο ιδιωτικού παιδικού σταθμού, στο οποίο επέβαιναν εννέα παιδιά συνολικά, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στη συμβολή των οδών Κρήνης και Σπετσών στη Βούλα.

Δύο παιδιά από το σχολικό παραμένουν στο νοσοκομείο

Αμέσως μετά το συμβάν μεταφέρθηκαν στο Παίδων συνολικά εννιά παιδιά, εκ των οποίων τα πέντε τραυματισμένα, κυρίως σε πρόσωπο, δόντια και χείλια από τη σύγκρουση, ενώ στο νοσοκομείο ήταν ήδη οι γονείς τους καθώς είχαν ειδοποιηθεί από το σχολείο να μεταβούν στο Παίδων.

Ενας από τους γονείς των παιδιών που τραυματίστηκαν, είναι ο εργατολόγος, Κώστας Τσουκαλάς, ο οποίος δήλωσε στους δημοσιογράφους «Το παιδί απ’ ότι φαίνεται είναι καλά. Θα παραμείνει για λόγους προληπτικούς σήμερα στο νοσοκομείο. Εγώ ενημερώθηκα από το σχολείο γύρω στις 15.20 ότι υπήρξε ένα ατύχημα και μου είπαν ότι το παιδί μεταβαίνει με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο», ενώ μιλώντας οι δημοσιογράφοι με γονείς που βρίσκονταν στο νοσοκομείο πολλοί αναρτιόντουσαν εαν τα παιδιά φορούσαν ζώνη και αν υπάρχει ευθύνη του σχολικού λεωφορείου.

Τα παιδάκια πήραν χθες εξιτήριο ενώ δύο παραμένουν μέχρι και σήμερα στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία, το ατύχημα συνέβη όταν γυναίκα παραβίασε με το αυτοκίνητό της, στο οποίο επέβαιναν και τα παιδιά της, το STOP και συγκρούστηκε με το σχολικό.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close